21 mars 2019

Kontakt

Om kakor

En kaka är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator.

SKL använder kakor på sina webbplatser framför allt för att följa upp vilka sidor som besöks på våra webbplatser. Uppföljningen sker för att vi ska få underlag till att förbättra webbplatsen för våra besökare.

Aktivt samtycke

På offentligsakermat.se har vi ingen särskild funktion för aktivt samtycke, utan utgår från att du stänger av webbläsarens funktion för lagring av kakor om du inte samtycker till lagring på din dator.

Nedan följer en redovisning av de kakor som används på vår webbplats. Observera att det kan finnas kakor som är knutna till någon speciell del/funktion på webbplatsen som inte är generell. Om det finns några felaktigheter eller om du har några frågor kring de kakor som används på den här webbplatsen, kontakta webbredaktionen.

Våra kakor

Google Analytics

Google Analytics används på offentligsakermat.se för att samla besöksstatistik. Verktyget sätter ett flertal kakor.

Siteimprove

Siteimprove används på offentligsakermat.se för att samla besöksstatistik. Verktyget sätter enstaka kakor.

Crazy Egg

Crazy Egg används på offentligsakermat.se för att samla besöksstatistik. Verktyget sätter bara kaka när en aktiv undersökning körs.

skl_popups

Kaka som används på skl.se för att visa eller dölja ett så kallat popup-fönster på webbplatsen.

Läs vidare

Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss skapa en bättre webbplats!

Offentlig säker mat

Branschriktlinjerna är ett stöd för kommuner och regioner i arbetet med att livsmedelslagstiftningens krav. Riktlinjerna har tagits fram på uppdrag av SKR och är granskade av Livsmedelsverket.